O nama

T.D.D. gradnja je trgovačko društvo osnovano 16. studenog 2004. godine, a nastalo je iz trgovačko-građevinskog obrta V.M.M. Osnovna djelatnost tvrtke T.D.D. gradnja su završni radovi u graditeljstvu, a to su izrada fasada, strojne žbuke, strojne glazure i soboslikarski i ličilački radovi, u svim vrstama objekata, od obiteljskih kuća do stambenih i poslovnih nebodera.

Osim završnih radova u graditeljstvu tvrtka radi i poslove adaptacija obiteljskih kuća, stanova i poslovno stambenih zgrada. Najveći dio radova izvršen je u gradu Zagrebu te njegovoj okolici, ali velik dio radova izvršili smo i u ostalim dijelovima Republike Hrvatske – od Jadrana i Istre, pa sve do Slavonije.

Tvrtka T.D.D. gradnja stalno prati tehnološki razvoj u graditeljstvu, nove materijale i tehnologiju izvedbe istih. Velika važnost pridaje se tehnološkom razvoju tvrtke ali nadasve i ljudskim resursima. Osim najsuvremenijih strojeva T.D.D. gradnja ulaže u obrazovanje djelatnika te ih stručno priprema za samostalni i kvalitetan rad na terenu. Djelatnici tvrtke su kvalificirani fasaderi, žbukeri, glazuraši i soboslikari.

Energetska učinkovitost u praksi

Energetska sanacija nebodera i drugih visokih zgrada uz ugradnju najsuvremenijih toplinskih izomaterijala i postavljanje vrhunske završne žbuke.

Tvrtka zapošljava više od 20 ljudi. Zbog svojeg kvalitetnog, brzog i učinkovitog rada tvrtka je proširila djelovanje po cijeloj Hrvatskoj. Ukoliko imate ikakvih pitanja vezano uz poslove koje izvodimo slobodno nas kontaktirajte!